Sfeervol trouwen, een intieme bruiloft in Corona tijd

Ontelbaar veel trouwjurken heb ik mogen maken. Prachtige trouwjurken voor geweldige bruiden. Iets meer dan een jaar geleden leek 2020 geen ander jaar te worden dan anders. Misschien zelfs nog een beter jaar. Want 2020 zou hét trouwjaar gaan worden!

Maar helaas kwam daar Corona om de hoek kijken. Als een ongenodigde gast op een bruiloft kwam ze en bleef ze. Vele bruiden belden mij op ‘wat moet ik nu?’ Passessies konden niet doorgaan, maar ik ga niet zomaar bij de pakken neerzetten!

Ik wil laten zien dat trouwen ook in deze tijden mooi en fijn kan zijn! Daarom heb ik met mijn favoriete leveranciers deze shoot bedacht. En kijk maar, zo leuk kan een intieme bruiloft zijn.

Wat is Corona proof trouwen?

De leveranciers uit de trouwbranche zijn creatief, flexibel en denken met je mee! Daarom is er veel mogelijk. Anderhalve meter? Ook dat kan in een intieme en sfeervolle setting.

Misschien kan een groot feest nu niet, maar extra reden om jullie dag later nog een keer te vieren! Voor nu zijn er zoveel manieren om een trouwdag alsnog speciaal te maken. Samen met de mensen die écht belangrijk voor jullie zijn.

En die mooie jurk? Die maak ik met liefde voor je! Je bent welkom om Corona proof te komen passen.

Een trouwjurk op maat voor de intieme bruiloft

Voor deze intieme bruiloft setting ontwierp ik een trouwjurk die geen duizenden euro’s kost, maar toch die wow-factor heeft. Geen standaard jurk, maar een jurk die past bij jouw lichaam. Want dat vind ik belangrijk! Je moet kunnen stralen in jouw jurk, ik gun dit elke vrouw. Voordat ik een jurk maak kijk ik wat bij jou past, wat jouw wensen zijn en geef ik advies. Zo komen we tot de perfecte trouwjurk op maat. 

Couture voor een fijne prijs

Klein trouwen, je kan het groots en klein aanpakken, maar misschien willen jullie later nog een spetterend feest geven. Dan is het fijn dat een jurk op beide momenten te dragen is. Nu elegant en stijlvol, straks feestelijk en uniek! Ik kan namelijk een jurk gewoon omtoveren tot een nieuwe jurk. Met kleine of grote aanpassingen.

Of ik maak gewoon twee jurken voor je, hoe leuk is dat?

Vaak denken mensen dat een jurk op maat onbetaalbaar is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ik denk mee met jouw budget en wensen. Zoals deze jurk voor prachtige Rosa. Ik wilde laten zien dat een jurk die je voor onder de €1000 kan laten maken ook ontzettend stijlvol kan zijn. Hoe? Door mijn manier van ontwerpen, werkwijze en natuurlijk de stof. 

Deze jurk paste perfect bij de dag. Een beetje anders dan anders, geen standaard wit, een prachtige open rug en ook nog eens comfortabel. Of zoals Rosa zei ‘Ik kan hier gewoon de hele dag in lopen, hij zit heerlijk!’. 

Trouwen kan altijd

Hoe geweldig is het om met bevriende collega ondernemers de krachten te bundelen en in een korte tijd iets prachtigs neer te zetten.

Eva’s gedichthuisje

Zoals bijvoorbeeld Eva’s gedichthuisje, wat een geweldig concept! Perfect voor op jullie trouwdag en een uniek cadeau aan jullie gasten. In het gedichthuisje schrijft Eva (die ook zelfstandig trouwambtenaar is bij Omdat ik van je Trouw) namelijk een gedicht voor iedereen die bij haar huisje langs komt. Een gedicht over jullie relatie, vriendschap of misschien voor jou alleen.

Magisch hoe Eva in een korte tijd prachtige woorden op papier krijgt en elke keer weet ze mij hier weer mee te verrassen. 

Getrouwd worden door Jeanette

En dan is er nog Jeanette. Als iemand een ceremonie speciaal kan maken dan is het wel Jeanette de Vos-Michel. Ondanks dat deze fotoshoot geen echte bruiloft was nam Jeanette ons mee met haar humor, woorden en snelheid.

Want onderschat het belang van een goede ceremonie niet, die staat of valt bij een goede spreker! Neem de regie over je eigen ceremonie, met iemand die er alle tijd voor neemt. En kijk ook even naar Jeanette’s mooie Toga, ook door mij gemaakt.

“Wat een geluk dat ik Carla ontdekt heb. Naar mijn idee weet ik best goed wat me staat. Maar voor trouwjurken is het toch lastig. Van alle jurken die ik gepast had, vond ik wel íets leuk. Carla brengt je met beide voeten op de grond, helpt je kiezen, zorgt dat je prioriteiten stelt. En dan ontstaat er zomaar DE unieke jurk. Met liefde gemaakt door Carla, speciaal voor mij.” – Jolanda

Foto’s door Mandy Aileen Photography

Alle foto’s die je ziet zijn gemaakt door Mandy Brander, één van mijn favoriete fotografen. Mandy weet altijd de juiste momenten te vangen en heeft naar mijn mening een oog voor schoonheid.

Het fijne is dat Mandy niet zo’n aanwezige fotograaf is, ze is onopvallend aanwezig met haar rustige houding en weet toch al die momenten op z’n mooist te pakken. Een echte aanrader voor jouw reportage!

Het Koelhuis

En deze prachtige locatie? Dit is het Koelhuis in Zutphen! Een fijne plek, met bovenal een geweldig team. Zij weten ook van een anderhalve meter bruiloft een sfeervolle gelegenheid te maken. Een coronaproof ceremonie setting, een intiem diner waarin alles klopt en een team dat er echt voor gaat.

Wat ook leuk is dat deze locatie veel mogelijkheden heeft en ze verzorgen ook de styling! Er zijn meerdere ruimtes en kleine en grote bruiloften zijn hier welkom! 

De modellen

Dan nog extra dank aan de modellen; Rosa en René. Twee mensen die deze dag nog beter maakten. Zonder poseer ervaring samen (zou je niet zeggen he?), niet getrouwd, maar een prachtig stel die ik graag zie.

Ook bedank ik tweede fotograaf Josine Breukink, die ook aanwezig was bij deze dag en Rob, filmer bij het Koelhuis en Korbeld Verhuur voor het meubilair en het decor. 

Laten we de liefde blijven vieren

Laten we vooral de mooie momenten blijven beleven. Trouwen in het klein kan ook prachtig zijn. Dat hebben we met dit geweldige team laten zien! En een bijpassende jurk, die maak ik graag voor je!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vooral contact op!

Trouwjurk op maat

Wil jij ook een trouwjurk op maat? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wensen!