Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Carla

Carla zit al lang in het vak en de passie voor de perfecte bruidsjurk is nog altijd even sterk. Met haar atelier aan huis creëert zij prachtige trouwjurken op maat. Dit doet ze niet alleen thuis, bij Carla voelt het ook als thuis. Je bent welkom in Zutphen om samen opzoek te gaan naar die perfecte trouwjurk voor jou. Een handgemaakte jurk om te stralen op jullie bruiloft.

Carla meet bruid op

Carla’s stijl

Modern, stijlvol en toch tijdloos. Carla haar stijl is duidelijk aanwezig in haar designs, maar elke jurk is uniek.

Kwaliteit dat is voor Carla vanzelfsprekend, en een fijne ervaring ook. Bij Carla voel je je thuis en welkom en samen komen jullie tot iets moois. Een jurk gemaakt door Carla, maar helemaal van jou, one of a kind.

“Lieverd, als je iets maar 1 keer doet…
dan moet het goed!”

Bruidsjurk sleep

Over Carla

Voordat couturier Carla Pannen haar werk volledig aan de liefde wijdde begon ze haar loopbaan op de kunstacademie in Utrecht.

Stages en opleidingen bij diverse inspiratiebronnen volgden; Frans Molenaar leerde haar de fijne kneepjes van het vak en Frank Govers gaf haar het vertrouwen zelf te creëren. Carla volgde naar goed voorbeeld en werd zelfstandig ontwerpster.

Na het succesvol runnen van een eigen bruidsmodezaak heeft de Carla Couture Methode haar voorkeur gekregen; het atelier aan huis waar ze de tijd heeft om te praten en luisteren en zodoende persoonlijke wensen ten volste te inventariseren en realiseren.

In een persoonlijk en gastvrij traject ontwerpt ze samen met jou de perfecte handgemaakte jurk; een jurk waarin je je zeker en beeldschoon voelt, een jurk die de kers op de taart is.

Carla Pannen is liefdevol vakkundig, zachtaardig scherp en professioneel toegewijd. Ze werkt vanuit het hart, naar het hoofd en richting de handen; in een proces dat alles om het lijf heeft.

Atelier aan huis

Je bent welkom in Carla’s atelier aan huis te Zutphen. Hier nemen jullie samen je wensen door.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor Carla belangrijk, een jurk moet perfect zitten en Carla gaat voor vakwerk.

Een feestje!

Voorpret bij het creëren van een jurk op maat is belangrijk! Bij Carla voelt het altijd als een klein feestje.

Zie jij jezelf al in een droomjurk van Carla?