Carla Pannen

Van kunstacademie tot couturier

Voordat je bij mij een bruidsjurk bestelt, wil je natuurlijk graag weten met wie je in zee gaat. Wie is de couturier Carla Pannen? Mijn loopbaan begon op de kunstacademie (mode) in Utrecht. Daarna volgden stages en opleidingen bij diverse couturiers, zoals Frans Molenaar, waar ik de fijne kneepjes van het vak geleerd heb.

Goedlopende eigen couturezaak

Eenmaal bekend als zelfstandig ontwerpster, heb ik tientallen jurken ontworpen voor particulieren en bruidsmodemerken. In 1991 ben ik gestart met een eigen (bruids)modezaak, ‘I Cuidado’ in Utrecht. Na 10 jaar heb ik mijn eigen winkel verruild voor een atelier aan huis. Daar heb ik alle tijd om met je te praten en je persoonlijke wensen te inventariseren.

 

 

Bekijk hier onze foto’s

 

 

Vakmanschap tot in de details

In mijn atelier kun je van dichtbij zien hoe precies ik te werk ga. De afwerking moet perfect zijn, dat vind je bijvoorbeeld terug bij de in fijne laagjes verwerkte stoffen, vaak geborduurd of bewerkt met pareltjes en steentjes. Ook weet ik exact waar ik prachtige en vaak exclusieve zijden en zijdeachtige stoffen vandaan moet halen, zoals chiffon, crêpe georgette, geborduurde organza, taft, grand duchesse en allerlei soorten voiles.

Carla Pannen Carla Couture