Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Couture van couturier Carla

Carla Pannen beoefent haar vak al jarenlang met een passie die nooit verzaakt, vandaar dat ze nog elke dag nieuwe ontwerpen maakt. In haar atelier aan huis creëert ze prachtige trouwjurken op maat. Dit doet ze vanuit huis zodat jij je ook thuis zult voelen; in haar omgeving en haar couture.

Carla gaat met jou voor perfectie; in design, maar ook in de keuze van de beste materialen. Sluit je aan bij Carla, dan maakt zij een jurk die naadloos aansluit op jouw mooiste dag.

Carla’s stijlvolle stijl

Tijdloze kwaliteit op maat

Stijlvol, modern en tijdloos is de stijl van Carla, duidelijk aanwezig in al haar designs. Toch is elke jurk van haar hand uniek, want elke vrouw is uniek.

Daarom kijkt Carla naar wat écht bij die unieke mens past! Bij jouw stijl, bij jouw figuur, bij jouw wensen, dromen en persoonlijkheid. Dat maakt jouw jurk van tijdloze kwaliteit.

Voel je thuis

Kwaliteit is voor Carla een vanzelfsprekendheid, dit gaat uiteraard gepaard met de veiligheid van een fijne ervaring.

Bij Carla voel je je thuis genoeg om jezelf te kunnen zijn, op die manier kom je in een prettige omgeving tot de beste beleving. Een jurk gemaakt door Carla; helemaal van en voor jou.

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

De missie van Carla? Een prachtige jurk voor iedere vrouw. En dus ook voor jou!

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Voor iedere vrouw

Welke vorm je ook hebt, Carla maakt voor elke vrouw een passende, prachtige jurk. Een jurk die klasse en kwaliteit uitstraalt, waar je je prettig in voelt en die je als gegoten om het lijf zit. Alles wat jouw jurk om het lijf heeft, komt bij Carla tot leven.

Verwacht van Carla ook professionele eerlijkheid. Maar altijd met liefde, zodat jij er nog mooier uitziet op jouw mooiste dag. Carla bestuurt jouw huwelijksboot recht door zee; met passie en toewijding werkt Carla aan jouw droomjurk. Met volledige toewijding, want half werk? Dat kent Carla niet.

“Lieverd, als je iets maar één keer doet… dan moet het goed!”

Carla’s ervaring

Van de kunstacademie…

Voordat couturier Carla Pannen haar werk volledig aan de liefde wijdde begon ze haar loopbaan op de kunstacademie in Utrecht. Stages, coaching en opleidingen bij diverse inspiratiebronnen volgden; Frans Molenaar leerde haar de fijne kneepjes van het vak en Frank Govers gaf haar het vertrouwen zelf te creëren. Carla volgde naar goed voorbeeld en werd zelfstandig ontwerpster.

…tot zelfstandig ontwerpster

Carla volgde naar goed voorbeeld en werd zelfstandig ontwerpster. Na het succesvol runnen van een eigen bruidsmodezaak heeft de ‘Carla Couture Methode’ haar voorkeur gekregen; het atelier aan huis waar ze de tijd neemt om te praten en luisteren en zodoende persoonlijke wensen ten volste te inventariseren en realiseren.

In een persoonlijk en gastvrij traject ontwerpt Carla samen met jou de perfecte handgemaakte jurk. Een jurk waarin je je zeker en beeldschoon voelt.

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier bezig met model

Carla’s werkwijze

Carla Pannen is liefdevol vakkundig, zachtaardig scherp en professioneel toegewijd. Ze werkt vanuit het hart, naar het hoofd en richting de handen; in een proces dat alles om het lijf heeft.

Verwacht tijd en aandacht voor het hele proces. Dat begint bij de schets en het inventariseren van jouw wensen. Maar ook in de keuze van de stoffen, het maken van jouw jurk en het meedenken over de details en accessoires.

Bij Carla word je ontzorgd en verzorgd.

Atelier aan huis

Je bent welkom in Carla’s atelier aan huis in Eefde. Hier nemen jullie samen je wensen door en krijgt jouw traject vorm.

Een feestje!

De voorpret bij het creëren van een jurk op maat is belangrijk! Bij Carla voelt het altijd als een klein feestje aan.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor Carla belangrijk, een jurk moet perfect zitten en Carla gaat enkel voor vakwerk.

Zie jij jezelf al in een
droomjurk van Carla?

Je bent welkom in Eefde (ligt naast Zutphen) om samen met Carla op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk die alleen jou past. Een handgemaakte jurk om in te stralen op jullie bruiloft en voor altijd trots te bewaren in de kast.