Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

bruid met een bruidsjurk van kant

Collectie

Benieuwd naar Carla’s handgemaakte creaties? Al veel bruiden hebben Carla’s trouwjurken met plezier en trots gedragen. Carla is gek op haar werk en dat zie je terug. Haar atelier hangt vol met prachtige jurken, maar iedere jurk wordt voor jou op maat gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vindt hier tal van voorbeelden, maar zelfs dan is er meer mogelijk dan je denkt!

“Carla is een rots in de branding, met humor en gedrevenheid gelardeerd vakmanschap.”

Pam

Real brides

Een jurk van Carla is uniek en one of a kind, vandaar dat jouw ontwerp altijd een primeur is. Van jouw bruidsjurk zijn geen voorbeelden, want wie jij bent is in geen enkel pashokje te duwen!

Je bent welkom in het atelier om jurken te proberen, om je wensen te bespreken en om kennis te maken! Jouw jurk maakt Carla speciaal voor jou from scratch. En wat is er veel mogelijk! En een uitdaging is altijd welkom, maar ook een simpele elegante jurk zonder extra’s wordt met liefde gemaakt.

Duurzame jurken, vintage of juist een haute couture bruidsjurk. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Bekijk hieronder een aantal van Carla’s echte bruiden, die stralen in hun jurk.

“Na een paar andere trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. En dat was voor mij DE oplossing.

Ik zag door de bomen het bos niet meer. En mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi. Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture-jurk.”

Wyona

Bekijk de recentste Real Brides!

Hoe werkt een trouwjurk op maat?

Benieuwd naar meer trouwjurken?

Carla heeft al zoveel mooie jurken mogen maken en regelmatig gaat zij met een geweldig team op pad om creativiteit de ruimte te geven. Prachtige dingen komen hieruit, al is er niets zo leuk als een échte bruid gelukkig maken!

Altijd wordt er nagedacht na over nieuwe stijlen, stoffen en designs en vaak werk Carla deze uit tot een complete trouwjurk. Die kan je overigens gewoon komen passen in het atelier in Zutphen, zo kom je erachter wat bij jou past en staat. Benieuwd hoe deze jurken eruitzien?

Hier vind je een kleine glimpse uit Carla’s werk. Op de hoogte blijven? Op Carla’s Instagram pagina vind je altijd de allernieuwste posts.

“Wat een geluk dat ik Carla ontdekt heb. Naar mijn idee weet ik best goed wat me staat. Maar voor trouwjurken is het toch lastig. Van alle jurken die ik gepast had, vond ik wel íets leuk. Carla brengt je met beide voeten op de grond, helpt je kiezen, zorgt dat je prioriteiten stelt. En dan ontstaat er zomaar DE unieke jurk. Met liefde gemaakt door Carla, speciaal voor mij.”

Jolanda

Bekijk meer prachtige fotoshoots!

Wil jij ook een trouwjurk speciaal voor jou laten maken?