Real Brides

Al veel bruiden hebben Carla’s trouwjurken met plezier en trots gedragen. Benieuwd naar haar creaties? Op deze pagina vind je een glimpse uit haar recente werk voor haar mooie bruiden.

“De jurken in bruidswinkels waren allemaal zo standaard, duur en wit. Ik was op zoek naar iets unieks en bijzonders. Onze kennismaking voelde gelijk goed, Carla luistert en heeft goede adviezen. Ze is een lieve en geduldige vrouw, met passie voor haar vak. Ze maakt van jouw jurk een kunstwerk en haalde het beste in een mens naar boven. Eeuwig dankbaar dat ik deze kans heb gehad.” — Sil

Je verdient een unieke jurk

Een jurk van Carla is one of a kind, vandaar dat jouw ontwerp altijd een primeur is. Van jouw bruidsjurk zijn geen voorbeelden, want wie jij bent is in geen pashokje te duwen. Duurzaam, vintage of juist een haute couture jurk – het is allemaal mogelijk. 

Je bent welkom in het atelier!

Naast jurken voor haar bruiden, maakt Carla ook creatieve creaties voor publicaties en workshops. Prachtige jurken komen hieruit, al is niets zo leuk als een échte bruid gelukkig maken! Deze jurken kan je ook komen passen in haar atelier in Eefde, zo kom je erachter wat bij jou past en staat.

“Lieve Carla maakte mijn trouwjurk en ik ben er nog steeds zo blij mee! Geweldig om te kunnen zeggen hoe je het voor je ziet en een vakvrouw dit waar te zien maken. Daarnaast is Carla ook een heel leuk en fijn mens.” — Joselien

Wil jij ook  jouw droomjurk  door Carla laten maken?