Toga op maat voor de unieke trouwambtenaar

Wanneer je met bezieling de liefde uitdraagt, is het van groots belang dat je iets liefs draagt. In de trouwbranche is alleen het beste goed genoeg, omdat je alles voor de perfecte ervaring van jouw bruidsparen doet.

Een unieke, op maat gemaakte trouwtoga is dan onmisbaar. Carla Couture ontwerpt en maakt voor jou, met liefde, een buitengewone toga. Voor trouwambtenaren met persoonlijkheid, die zoeken naar op maat gemaakte kwaliteit.

Een trouwtoga laten maken door Carla Couture

Bij Carla geen logge, zware en warme trouwtoga. Geen gewaad waarin je verdwijnt, maar een toga die jou lichtvoetig laat stralen. Een eigen mantel der liefde; op maat gemaakt voor jou.

Net als in jouw speech, zijn in jouw toga alle details van belang, Carla besteedt hier veel aandacht aan; een aparte kraag, stoerdere stof of opvallende kleur. Details die maken dat je er staat, met jouw persoonlijkheid en branding verwerkt in een eigen toga op maat.

“Toen ik mijn turquoise toga voor het eerst voor haar spiegel droeg, overviel me een gevoel dat ik niet had verwacht. “Nooit gedacht” zei ik “dat ik mijn vak nog serieuzer zou gaan nemen dan ik al deed.” Want dat doet het juiste ambtskleed.”

— Eva Schuurman

Typisch Carla

Bij Carla is elke vrouw welkom en in de warmte van haar thuisatelier voel je je al snel thuis. Carla weet voor ieder figuur een toga te maken die als een tweede huid om het lichaam valt; van design tot afwerking, Carla stopt in alles al haar liefde en kwaliteit.

Liefdevol vakmanschap

Carla creëert jouw unieke toga tijdens een traject dat alomvattend is. Ze begint met een online kennismakingsgesprek waar ze jou beter zal leren kennen. Want het gaat niet enkel om wat jou past, maar vooral om wat echt bij jou past.

Verwacht van Carla veel creativiteit en daarnaast kundige, liefdevolle eerlijkheid. Werkt iets niet voor jouw lijf of is de stof die jij voor ogen had gewoonweg niet geschikt? Dan zal Carla dat professioneel aangeven, want zij streeft met jou naar een duurzaam en prachtig resultaat.

Stijlvol, tijdloos & vrouwelijk

Gaat Carla aan de slag? Dan mag je verwachten dat de magie start: Dat begint bij een schets, gevolgd door twee passessies en uiteindelijk de onthulling van jouw prachtige toga. Een uniek stuk dat met jou opleeft; een toga die niemand anders heeft.

Carla’s toga-stijl is vergelijkbaar met die van haar trouwjurken; stijlvol, tijdloos, vrouwelijk en voor altijd van nu. Met veel aandacht voor details, de juiste stof en jou.

Een trouwtoga laten maken: Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismaking

In een videocall maak je kennis met Carla. Jouw wensen, kleuren en stoffen worden besproken. Op basis van dit gesprek maakt Carla jouw unieke design.

2. Meten is weten

Vervolgens nemen we je je maten op. Dit kan je, met instructies van Carla, eventueel zelf doen of iemand uit jouw omgeving kan jou hierbij helpen.

Foto door Karin Keesmaat

3. Eerste pas

Je komt op bezoek bij Carla in Eefde. Op basis van jouw maten en schets maakt Carla jouw pasmodel. Dit gebeurt nog niet in jouw unieke stof, maar jouw design komt wel degelijk tot leven en zodoende kan Carla hierna jouw toga precies op maat maken.

4. Tweede pas

Jouw toga is in jouw stof gemaakt! In deze passessie kijk je met Carla naar de details, lengte en eventuele veranderingen.

5. Ophalen

Jouw toga hangt voor je klaar en je bent nu de trotse drager van je eigen unieke toga op maat.

Benieuwd naar de ervaring van collega’s?

Trouwambtenaren Jeanette de Vos-Michèl en Eva Schuurman hebben hun trouwtoga door Carla laten maken en vertellen in deze blog meer over hun ervaringen.

“We gingen samen aan de slag, dat wil zeggen; ik ging staan, Carla nam mijn maten, bekeek en las mijn figuur en hoorde mijn wensen aan. Ik gaf Carla met liefde de vrije hand omdat het gewoon zo goed en vertrouwd voelde. En dat vertrouwen bleek volkomen terecht! Het resultaat is een droomtoga, een echte op en top Jeanette-toga.”

– Jeanette de Vos-Michel

Prijs op maat

Een trouwtoga op maat vraagt om maatwerk. Daarom werkt Carla altijd met een prijs op maat; op basis van jouw wensen ontstaat jouw unieke design, waarbij ook de gekozen stoffen bepalend voor de prijs zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wist je dat een eigen toga al mogelijk is vanaf €1500 (exclusief btw)?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Jouw trouwambtenaar toga op maat laten maken door Carla Couture

Levertijd en hoogseizoen

Een toga op maat maken vergt een traject dat om tijd en aandacht vraagt. Van design tot het ophalen neemt dat zo’n 2 a 3 maanden in beslag. Naast toga’s, maakt Carla vele trouwjurken in het hoogseizoen, dus van april t/m september kan het traject langer duren (herkenbaar, toch?)

Het beste moment om je toga te laten maken is dan ook direct na het trouwseizoen; in oktober of november. Zo heeft Carla alle aandacht voor je en kun je het nieuwe seizoen trots starten in je eigen unieke toga.

Veelgestelde vragen

Wat kenmerkt Carla’s stijl?

Carla begint altijd met jou; elk mens is uniek en elke toga is dat ook. Met jouw lijf en persoonlijkheid als canvas start Carla een nieuwe schets. Zo vormt ze een design op maat dat past bij jouw wensen en brand; bij wat je draagt en uitdraagt.

Verwacht van Carla oog voor elk detail en stof tot nadenken, want samen komen jullie tot jouw tijdloze en verrassende stijl. Heb je zin om dit samen in- en aan te kleden? Maak gerust eerst vrijblijvend online kennis.

Wat past mij?

Carla levert al meer dan 35 jaar maatwerk af en heeft evenzoveel ervaring in haar vak. Ze ontwerpt voor alle maten en vormen en denkt niet in hokjes, maar buiten de normen; een ontwerp zo uniek als de mens is, een kledingstuk als belevenis.

Hanteert Carla een wachtlijst?

Maatwerk vraagt om tijd en aandacht en Carla maakt alles zelf met de hand. In het trouwseizoen kan het daarom voorkomen dat de agenda van Carla volstaat met trouwjurken op maat, het is dus wijs een goed moment met haar in te plannen voor de start van jouw toga-traject.

Wil je het volgende trouwseizoen met je nieuwe toga starten? Wees dan op tijd! Zo kan Carla ruimte voor je reserveren in haar agenda.

Naar het thuisatelier in Eefde toe?

Voor een perfecte pasvorm is een passessie bij Carla een must; het is belangrijk dat Carla de toga om jouw lijf ziet en dit magische moment vindt altijd plaats in Carla’s atelier aan huis, in Eefde nabij Zutphen.

Je zult zien dat deze ervaring bijdraagt aan hoe jij je vak uitdraagt, een toga van Carla is een cadeau aan jouw vakmanschap en passie!

De kennismaking met Carla is online en het opmeten van je maten kun je met behulp van Carla’s instructies zelf doen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Ben jij klaar voor
jouw unieke toga-traject?