Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Werkwijze & Kosten

Een jurk, handgemaakt door Carla vraagt om aandacht. Samen tot een prachtig idee komen en deze uitvoeren, zodat je op jullie grote dag straalt in jouw trouwjurk.

Jouw unieke trouwjurk, waar er maar één van is. Maar hoe werkt het?

”Wie jij bent, vertaald in wat jij draagt”

Kennismaken

In Carla’s atelier aan huis te Zutphen vindt de persoonlijke kennismaking plaats, in een rustig huiselijke en inspirerende omgeving te midden van het Achterhoeks groen.

Hier huizen verschillende ontwerpen en prachtige eindresultaten. Hier ligt, zonder dat je het weet jouw droomjurk, te wachten in de handen van de ontwerper.

Carla staat te popelen om te luisteren naar jouw hoofd en hart en jouw wensen om te vormen naar het allermooiste resultaat; een klassieke prinsessenjurk, een luchtig strandgewaad, een charmant topje met rok, een gewaagde jumpsuit of misschien wel een pak! Alles kan want iedere bruid is uniek.

Carla begrijpt ’t vak! Ongelofelijk hoe ze met mijn ideeën over een trouwjurk een fantastische schets maakte waarvan ik met elke potloodstreep blijer werd. Het is zo’n gaaf proces en Carla neemt je daar helemaal in mee. Knap als je de vertaling ook in werkelijkheid weet uit te voren. Ik ben getrouwd in de mooiste jurk die ik me kon wensen!

Nicole

Wanneer kun je komen passen?

De agenda van Carla is flexibel, ook in de avonden en weekenden is zij beschikbaar voor passessies. Haar gezellige keukentafel is groot genoeg voor familie en vriendinnen en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Doorpassen is een feest in het thuisatelier van Carla Couture!

Sfeerimpressie Carla Couture | Video: Brander & Brander

Investering

Het voordeel van Carla’s huiskamersalon is niet alleen haar persoonlijke aanpak en bijbehorende aandacht en sfeer, maar ook het ontbreken van een duur winkelpand waaraan de consument mag meebetalen.

Over alles is nagedacht; Carla is benaderbaar, haar couture ligt binnen handbereik en haar gage is betaalbaar. Afhankelijk van materiaalkeuze en de hoeveelheid stof en uren, slagen bruiden gemiddeld vanaf €2500.

Natuurlijk kan dit bedrag stijgen door aanvullend te kiezen voor bijpassende accessoires, maar over het algemeen komt de berekening overeen met het uitgavenpatroon in een reguliere bruidsmodezaak. Echter, bij Carla Couture krijg je exact wat je wilt; op het lijf geschreven maatwerk én de zekerheid precies te dragen wat jou het beste past. Een droomjurk voor een droomprijs!

”Onbetaalbaar, maar dan figuurlijk!”

bruidsjurk in het donker

Alle stappen van een jurk op maat laten maken

Wil je meer lezen over hoe een jurk op maat precies in zijn werk gaat? Van kennismaking tot idee. Van passessie tot eindresultaat. Hoe kies je de juiste stoffen? En wat als je nog geen idee hebt van wat je wilt?

Al deze vragen en meer zijn beantwoord in de blog ‘Hoe werkt een jurk op maat?’

Maak gelijk een afspraak voor jouw jurk op maat!