Carla’s Stijl

Een trouwjurk waar je twintig jaar later nog steeds met trots naar terugkijkt. Tijdloos en modieus. Een jurk van hoge kwaliteit met de mooiste stoffen. Een jurk die past bij jouw lichaam én bij wie jij bent. 

Elegant, vrouwelijk en tijdloos

Bij Carla ben je welkom voor een trouwjurk op maat. Een jurk naar jouw wensen, met een Carla Couture touch. Elegant, vrouwelijk en tijdloos zijn woorden die passen bij de jurken die Carla maakt.

Met al meer dan 30 jaar ervaring kent ze de modewereld van binnen en buiten, is haar kennis van stoffen eindeloos en heeft ze alle trends voorbij zien komen. 

Maar Carla gaat niet voor snelle trends; je krijgt een modieuze jurk die past bij jou en jouw lichaam. Soms is dat iets anders dan je in eerste instantie in gedachten had. Maar dat is de meerwaarde van een vakvrouw: het resultaat wordt beter dan je zelf had kunnen bedenken. 

Altijd dat beetje extra

In elke jurk zie je Carla’s handtekening terug, maar wat het allerbelangrijkste is dat de jurk écht past bij wie jij bent. Voor de klassieke schoonheid net dat edgy randje. Voor de stoere vrouw toch een vrouwelijke touch.

Ze accentueert jouw mooiste kanten en waar nodig camoufleert ze de punten die minder aandacht verdienen.

“Na een paar trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. Dé oplossing. Ik zag door de bomen het bos niet meer en mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi. Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture- jurk.”

– Wyona

Carla’s inspiratie

Met zoveel jaren ervaring in de trouwbranche laat Carla zich graag inspireren door mode en kunst van alle jaren. Designers zoals Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana en Thierry Mugler. Een ode aan alle mooie dingen die gecreëerd zijn, maar wel altijd met een Carla twist. Soms is dit een klein, uniek detail op een verder klassieke jurk. Soms is dit een theatrale statement dress. 

“Carla is een rots in de branding, met humor, gedrevenheid en vakmanschap.” – Pam

Zie jij jezelf al
in een droomjurk van Carla?