Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Trouwen in Italië | Trouwjurk met elegante split

De liefde vieren in Italië

Trouwen op In Umbrie, Italië, met uitzicht over vallei. Je liefste familie en vrienden zijn over en allemaal slapen jullie in hetzelfde verblijf, genaamd Castello di Montignano. Een plek helemaal voor jullie. Er is pizza, er zijn cocktails en natuurlijk is er een zwembad. Om op een zonnige septemberdag te ontspannen voordat je aan het echte moment gaat beginnen.

Iedereen kleedt zich langzaam aan, haren worden gedaan en de bruid trekt haar jurk aan. Haar op maat gemaakte jurk, met split, want die mooie benen mogen best gezien worden. Dan is het zover, samen met je kinderen ga je je aanstaande man tegemoet. Met op de achtergrond de vallei, muziek en tranen bij jullie gasten.

Trouwen in Italië, klinkt als een sprookje en dat was het ook. De jurk was perfect voor die warme septemberzon, simpel, maar o zo elegant.

”Trouwen in Italie, klinkt als een sprookje en dat was het ook. De jurk was perfect voor die warme septemberzon, simpel, maar o zo elegant.”

Wil jij ook een prachtige trouwjurk op maat?

Team