Trouwjurken Deventer

Trouwjurken in Deventer, exclusief en persoonlijk

Wat leuk dat je dit leest. Ben je opzoek naar een trouwjurken in Deventer? Denk je aan een handgemaakte jurk, alleen voor jou ontworpen? Echt iets heel anders, maar geen poppenkast? Dan kan ik je helpen met trouwjurken in Deventer.

Op maat gemaakte trouwjurken Deventer

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De trouwjurken die ik in mijn atelier in Deventer realiseer, zijn je op het lijf geschreven. Als vakvrouw kan ik maken wat jij in je hoofd hebt. Zo maken wij gezamenlijk de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke trouwjurken Deventer.

Hip en eigentijdse trouwjurken

Wil jij ook trouwjurken in Deventer die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Je bent van harte welkom in mijn atelier in Deventer om je trouwjurken te passen terwijl je gasten wachten.

Kiezen voor Carla Couture is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak in mijn atelier met trouwjurken in Deventer. Bekijk mijn website alvast voor foto’s van de bruiden die je voor gingen en alle mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je,