Voor elk figuur een prachtige trouwjurk op maat

Geen enkele vrouw is hetzelfde. En toch worden veel trouwjurken voor één type vrouw ontworpen. Ik gun elke vrouw de mooiste jurk van haar leven. Je krijgt een trouwjurk op maat die niet binnen de geijkte kaders valt. 

Fotografie: Odiza Fotografie

Een schitterende trouwjurk voor elk figuur

Voor de vrouw die kinderen heeft gehad, de vrouw die boven een andere maat heeft dan onder. Voor de vrouw met levenservaring. Voor de curvy vrouw. Voor de fijnere vrouw. Voor de vrouw die hier en daar wat extra steun nodig heeft. Voor de vrouw met een lichamelijke beperking. 

Voor de vrouw die een prachtige, one-of-a-kind trouwjurk wil. 

Ik zorg dat jouw unieke punten versterkt worden en ik verdoezel wat misschien wat minder aandacht mag krijgen. Je op je mooist voelen in je jurk én je op je gemak voelen is wat essentieel is voor de perfecte trouwjurk. 

Ik laat zien welke opties er mogelijk zijn en wat wel of niet goed werkt. Wil jij een open rug, maar draag je altijd een BH? Dan adviseer ik je over de keuzes en opties. Ik maak jouw droomjurk binnen de reële mogelijkheden, passend bij jou.

Ik help je de juiste stof voor jouw trouwjurk te vinden

Ik ben gek op stoffen. De stof is een belangrijke factor in hoe jouw jurk eruit komt te zien en hoe de jurk zit. Ik weet precies hoe bepaalde stoffen vallen. Ook hier ben ik realistisch. Wil je een soepelvallende, minimalistische jurk? Dan heb je een andere stof nodig dan een jurk met volume. 

Ik werk altijd met stoffen van hoge kwaliteit en ik werk op de couture manier. Dat wil zeggen: extra afwerking en een luxe look & feel. De voering is bijvoorbeeld helemaal dicht zodat je niet met je voet in de zoom kunt staan.

Meer handwerk voor een trouwjurk die nog beter om je lijf valt en lekkerder zit. 

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Met een maatwerk trouwjurk slaag je altijd: Hoe werkt het?

Niet elke vrouw kan slagen binnen de standaard confectie. De markt is ingericht op een ‘standaard maat’ die eigenlijk helemaal niet zo standaard is.

Bij een trouwjurk die compleet op maat ontworpen is, is er veel meer mogelijk en hou ik vanaf het begin rekening met jouw wensen en lichaam.

We beginnen met het passen van verschillende jurken. Ik laat mijn bruiden vaak ook jurken passen die ze misschien in eerste instantie zouden laten hangen. Soms zit er eentje bij die je prachtig staat terwijl je hem bij voorbaat al afgeschreven had. Na het passen, maak ik een schets. En de schets transformeer ik in een trouwjurk waarmee jij gaat stralen op jouw trouwdag. 

Na meer dan 30 jaar ervaring met elk type vrouw, stof en jurk, kan ik zeggen dat een op maat gemaakte jurk een echte meerwaarde heeft. Ik neem de tijd voor je, kijk naar wat jou uniek maakt en daar kan een standaard confectiejurk niet aan tippen. 

Een trouwjurk die past bij jou én bij jullie trouwdag

Geen enkele jurk die ik maak is hetzelfde. Ik neem de tijd voor elke bruid en elk lichaam. Vol, curvy, slank, recht, scheef, groot of klein.

Onzekerheid over je lichaam probeer ik zoveel mogelijk weg te nemen. Ik zal je nooit pushen om snel te moeten beslissen. In mijn proces zijn er veel pasmomenten. Voor een trouwjurk die op dé dag perfect zit. 

We bespreken jullie bruiloft en ontdekken samen welke trouwjurk het beste bij jouw wensen en trouwdag past. Wil je ermee kunnen dansen? Wil je een wow-jurk waar iedereen over zal napraten? Wil je een trouwjurk voor op het strand of gaan jullie juist trouwen in een landelijk kasteel? 

Ik denk met je mee, kijk waar het wringt of botst en ga nooit voor de snelste of makkelijkste weg. Alles voor die perfect trouwjurk.  

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier