Een vintage trouwjurk fotoshoot in de ruige Ardennen

Trouwjurk op maat

Wow, wat een ervaring was dit. In de Ardennen, in de ruige natuur (klimmen en klauteren met al die spullen, oef!). Dit was als inspiratie bedoeld voor stellen die zo willen trouwen. Niet met een feest, maar samen, met getuigen en een fotograaf, als fantastische beleving. Wat ongelooflijk mooi.

Het model kende ik al dus dat was voor mij wel makkelijk. Dan heb ik de basis patronen al van iemand, en ontwerp ik veel makkelijker een nieuwe jurk. Vintage kant, ingekleurd met thee om de juiste tint te krijgen. Zo ontstaat een unieke jurk.

Ik heb de jurk speciaal voor deze fotoshoot ontworpen. Voor mij is deze trouwjurk nu een aanvulling op mijn pascollectie. En de fotoshoot heeft nu een primeur, compleet passend bij het thema.

Team:

 • Fotografie & organisatie: Lieneke Smit Fotografie
 • Make-up & hair: Esther van ’t Zelfde
 • Bloemen & organisatie: De Bloemenkeuken
 • Trouwpak: Suits at sea
 • Trouwschoenen: Boots and Bangles
 • Stationery: The Wedding Press
 • Weddingplanner/Babs: True Love Weddings
 • Sieraden: Oost Sieraden en Elysian
 • Bruidstaart: Sugarlips Cakes
 • Videografie: Starling Films
 • Modellen: Suzanne Mesker & Robert Beskers

Wil jij ook een jurk op maat van Carla?