Wil jij ook een prachtige feestjurk op maat?

Feestjurken op maat

Ga je zelf niet trouwen, maar zoek je wel een prachtige outfit voor een feest bijvoorbeeld? Of misschien ben je te gast bij een bruiloft en wil je er op je best uitzien? Carla maakt meer dan alleen trouwjurken.

De bruid en haar liefsten

Een bruid zal met haar aanwezigheid de omgeving doen stralen en haar geliefden zullen – net als zij – op en top willen verschijnen. Wellicht hebben ze zelfs een bijzondere rol op de trouwdag, daarom is het van belang dat ook zij er fantastisch uit zullen zien.

Ook voor de naasten van de bruid heeft Carla een vakkundig oog, ze kan bijpassende ontwerpen afstemmen op jouw stijl of bijvoorbeeld een unieke accessoire vervaardigen voor jouw gezelschap.

Denk niet dat je Carla overstelpt met al jouw wensen en dromen, ze beschikt over de mogelijkheid een team van ervaren coupeuses in te zetten om in liefdevolle vaart toe te werken naar jouw trouwdag.

Trouwen in de Kapel te Voorst

Om deze trouwlocatie te promoten werd Carla gevraagd twee types jurken te maken voor deze shoot. Eén jurk sophisticated maar toch hip en de andere een wat uitbundige kleurrijke jurk. Om twee verschillende sferen neer te zetten.

Een ideale opdracht voor Carla, want je ziet hoe je er dus totaal anders uit kunt zien met die verschillende Looks. Verander dan ook nog je kapsel, en de metamorfose is compleet.

Ook een feestjurk of andere outfit op maat laten maken?

Overige fotografie door: Aline Bouma, Pallieter, Pascale Drent