Bruidsjurk laten ontwerpen

Unieke bruidsjurk laten ontwerpen, alleen voor jou

Op zoek naar een unieke bruidsjurk en klinkt een bruidsjurk laten ontwerpen jou fijn in de oren? Dan ben je hier op de juiste plek! Carla Couture ontwerpt en maakt een unieke trouwjurk, speciaal voor jou.

Jouw bruidsjurk laten ontwerpen: uniek en persoonlijk

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt en wat bij jouw figuur past. Dat vind ik het allerbelangrijkste, een trouwjurk maken waar jij van top tot teen tevreden over bent en die je laat stralen. In mijn atelier in Zutphen ga ik voor je aan de slag. Jouw mening telt en samen met mijn expertise creëren wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; een persoonlijke, unieke en exclusieve trouwjurk.

Een hippe en eigentijdse trouwjurk: laat het ontwerpen door Carla Couture

De trouwjurken die ik ontwerp zijn niet alleen uniek en persoonlijk, ze zijn ook nog eens hip en eigentijds! Ongeacht welke maat je hebt, ook jou laat ik stralen in een hippe en moderne bruidsjurk.

Een unieke bruidsjurk van Carla Couture: gegarandeerd op jouw lijf geschreven!

Met veel liefde en zorg (en ja, daar komen af en toe ook bloed, zweet en traantjes bij kijken) maak ik voor jou de perfecte jurk. Een jurk die gegarandeerd op jouw lijf geschreven staat. En geen zorgen, de bruidsjurk straalt alleen maar de liefde en goede zorgen uit!

Unieke bruidsmode die je laat stralen

Ik heb al vele bruiden een stralende lach op het gezicht mogen brengen. In mijn portfolio ‘Real Brides’ vind je de jurken die ik gemaakt heb. Neem een kijkje en ontdek! Ook voor alle andere mogelijkheden van een unieke bruidsjurk laten ontwerpen kun je op mijn website terecht.

Laat nu je unieke bruidsjurk ontwerpen door Carla Couture

Ben je er klaar voor om betoverd te worden? Neem contact met me op en laat me je omhullen met de prachtigste stoffen. Plan een oriëntatiegesprek in en laten we kijken hoe we jou als een prinses, nee, als een koningin kunnen laten stralen op de grote dag!

PS: Neem je hulptroepen (lees: moeder, zussen, vriendinnen, schoonfamilie) mee! Jij en je hulptroepen zijn meer dan welkom en er staat al een heerlijk kopje koffie of thee voor jullie klaar.