Een unieke trouwjurk met kleur voor een bohemian bruiloft

Trouwen op een boerderij

Niet te formeel, vooral niet te truttig, en geen doorsneejurk, dat was de opdracht van Sil. Deze trouwjurk paste perfect bij haar. Vrouwelijk, nonchalant, trendy en toch op en top bruid.

Bruid Sil over haar ervaring:

Sil: “Via een hele kleine trouwbeurs ben ik in contact gekomen met Carla. Na het eerste contact ben ik naar een aantal bruidswinkels geweest, maar iedere keer werd ik behoorlijk teleurgesteld. De jurken waren allemaal zo standaard, duur en wit. Iets wat beide niet bij mij past.

Ik was op zoek naar iets unieks en bijzonders en als je daar naar op zoek bent, moet je bij Carla zijn. Het was voor ons een eindje rijden, maar dat had ik er zeker voor over. De kennismaking voelde goed en de gesprekken waren fijn. Carla luistert goed en heeft goede adviezen.

Na korte tijd wisten we welke kant we op wilden. De kleur was alleen nog een ding. Voor de volgende afspraak had Carla verschillende kleur staaltjes geregeld en toen kon het feest beginnen. Het praten over de jurk, meten, op maat maken en de finishing touch.

Carla is een lieve en geduldige vrouw, met passie voor haar vak. Ze maakt van je jurk een kunstwerk en haalde het beste in een mens naar boven. Eeuwig dankbaar dat ik deze kans heb gehad.”

Bruiloft-team:

Knuffelend bruidspaar

Ook op zoek naar een prachtige trouwjurk op maat?