Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Trouwjurk op maat laten maken

Op zoek naar de perfecte trouwjurk en klinkt een trouwjurk op maat laten maken je als muziek in de oren? Dan ben je hier op dé perfecte plek!

Of je nu in een knalroze jurk wilt trouwen of jezelf wilt omhullen met maagdelijk wit, voor Carla Couture is niets te gek.

Een bijzondere trouwjurk op maat laten maken, ook voor jou

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture die alles voor je mogelijk maakt.

Naast de mogelijkheden om bijvoorbeeld in het knalroze te trouwen is er nog een voordeel. Namelijk dat de trouwjurk, die precies in jouw maat is gemaakt, van top tot teen perfect past!

Of je nu gezegend bent met een grote boezem of flinke heupen, ik garandeer dat de bruidsjurk volledig aansluit op jouw lichaam.

Samen gaan we aan de slag, want jouw mening is het allerbelangrijkste. Als vakvrouw met jarenlange ervaring, zal ik ook mijn expertise met je delen.

Jouw mening plus mijn expertise maakt samen een unieke, persoonlijke en bijzondere trouwjurk!

Hippe en eigentijdse trouwjurken op maat

Val je in de categorie grote maten en heb je alleen nog maar jurken in jouw maat gevonden die je simpelweg niet mooi vindt? Droom je van een jurk die niet uit de 16e eeuw afstamt, maar modern en helemaal van nu is? Ik kan het voor je maken!

De trouwjurken die ik ontwerp zijn helemaal hip en van deze tijd. Welke maat je ook hebt, ik kan je omhullen met een prachtige moderne bruidsjurk.

Kiezen voor een trouwjurk op maat is kiezen voor Carla Couture!

Eerst nog even verder neuzen om te zien welke bruidsjurken ik zoal heb gemaakt? Ik heb al vele bruiden blij mogen maken!

Laat je trouwjurk op maat maken door Carla Couture

Wil jij je trouwjurk op maat laten ontwerpen en maken? Neem contact met me op! Stuur een berichtje via het contactformulier of bel me. Ik verwelkom je van harte. Het kopje thee of koffie staat al voor je klaar!

PS: Neem je hulptroepen (lees: moeder, zussen, schoonfamilie en vriendinnen) mee. Ook voor hen is er plek en staat de koffie en thee klaar. Zij mogen natuurlijk niet ontbreken in de zoektocht naar jouw droomjurk!