Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Haute couture bruidsjurken

Ben je op zoek naar haute couture bruidsjurken? Denk je aan een handgemaakte jurk, speciaal voor jou ontworpen? Echt iets anders, maar geen verkleedkist? Dan kan ik je verder helpen met jouw haute couture.

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Op maat gemaakte  haute couture bruidsjurken

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De jurken die ik in mijn bruidsatelier in Eefde (dichtbij Zutphen) maak, zijn op jouw lijf geschreven.

Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte bruidsjurk voor jou. Het resultaat; een unieke haute couture bruidsjurk.

“Lieverd, als je iets maar één keer doet… dan moet het goed!”

“De jurken in bruidswinkels waren allemaal zo standaard, duur en wit. Ik was op zoek naar iets unieks en bijzonders. Onze kennismaking voelde gelijk goed, Carla luistert en heeft goede adviezen. Ze is een lieve en geduldige vrouw, met passie voor haar vak. Ze maakt van jouw jurk een kunstwerk en haalde het beste in een mens naar boven. Eeuwig dankbaar dat ik deze kans heb gehad.” — Sil

Eigentijdse  bruidsjurk & persoonlijke aandacht

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Natuurlijk zijn ook jouw gasten van harte welkom in mijn bruidsatelier.

Kiezen voor Carla Couture
is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog oriëntatieafspraak in mijn bruidsatelier. Bekijk ook alvast de foto’s van de bruiden op mijn website en voor alle andere mogelijkheden voor bruidscouture. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je!