Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Een duurzame trouwjurk op maat laten ontwerpen

Op zoek naar een unieke, duurzame trouwjurk? Dan ben je hier op de juiste plek. Carla Couture ontwerpt en maakt jouw droomjurk. Hoe dat precies gaat? Dat lees je hier!

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Duurzame trouwjurk

Ik vind het belangrijk om het hele proces van het maken van een trouwjurk zo duurzaam mogelijk te maken.

Duurzaam gebruik van stoffen

Zo koop ik bijvoorbeeld tweedehands stoffen in voor het maken van een vintage trouwjurk. Ook gooi ik nooit gebruikte stoffen weg. Ik heb een doos met afgeknipte stofjes; het komt altijd weleens van pas!

Stoffen met een eerlijke afkomst

Ik let ook altijd op de herkomst van stoffen. Het liefst koop ik in bij een kleinschalig bedrijf, waarvan ik weet dat de mensen die het maken een eerlijk loon krijgen. Hier voel ik me fijn bij en ben daar zo kritisch mogelijk in.

“Na een paar trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. Dé oplossing. Ik zag door de bomen het bos niet meer en mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi. Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture- jurk.”

– Wyona

Op maat gemaakt in Carla’s bruidsatelier

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De jurken die ik in mijn bruidsatelier in Eefde (dichtbij Zutphen) maak, zijn op jouw lijf geschreven.

Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke trouwjurk.

Persoonlijke aandacht en een trouwjurk die als gegoten zit.

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Natuurlijk zijn ook jouw gasten van harte welkom in mijn bruidsatelier.

Laat jouw duurzame trouwjurk ontwerpen door Carla Couture

Ben je enthousiast geworden? Ik sta te popelen om samen met jou aan de slag te gaan. Neem contact met me op en plan een oriëntatiegesprek in. Of eerst nog even een kijkje nemen in mijn portfolio?