Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Bruidsatelier van een vakvrouw

Ben je op zoek naar jouw unieke trouwjurk? Zit je te denken aan een handgemaakte jurk, speciaal voor jou ontworpen? Dan kan ik, Carla, je verder helpen in mijn bruidsatelier.

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Op maat gemaakt in Carla’s bruidsatelier

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De jurken die ik in mijn bruidsatelier in Eefde (dichtbij Zutphen) maak, zijn op jouw lijf geschreven.

Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke trouwjurk.

“Lieverd, als je iets maar één keer doet… dan moet het goed!”

“Na een paar trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. Dé oplossing. Ik zag door de bomen het bos niet meer en mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi. Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture- jurk.”

– Wyona

Persoonlijke aandacht en perfectie

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Natuurlijk zijn ook jouw gasten van harte welkom in mijn bruidsatelier.

Kiezen voor Carla Couture
is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog oriëntatieafspraak in mijn bruidsatelier. Bekijk ook alvast de foto’s van de bruiden op mijn website en voor alle andere mogelijkheden voor bruidscouture. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je!