Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bruidsatelier van een vakvrouw

Wat leuk dat je dit leest. Ben je op zoek naar jouw unieke trouwjurk? Zit je te denken aan een handgemaakte jurk, speciaal voor jou ontworpen? Echt iets heel anders, maar geen poppenkast? Dan kan ik je verder helpen in mijn bruidsatelier.

Carla maakt bruidsjurk

Op maat gemaakt in het bruidsatelier

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De jurken die ik in mijn bruidsatelier in Zutphen maak, zijn op jouw lijf geschreven.

Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke trouwjurk.

Persoonlijke aandacht en perfectie

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag . Natuurlijk zijn ook jouw gasten van harte welkom in mijn bruidsatelier.

Kiezen voor Carla Couture is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog oriëntatieafspraak in mijn bruidsatelier. Bekijk ook alvast de foto’s van de bruiden op mijn website en voor alle andere mogelijkheden voor bruidscouture. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je!