Home

Wat leuk dat ik je op mijn website tegenkom.

Dat betekent waarschijnlijk dat je binnenkort gaat trouwen en in de oriënterende fase voor je trouwjurk zit. Een keuze maken is niet altijd even gemakkelijk, zo weet ik uit ervaring. Denk je aan couture? Aan een handgemaakte jurk, speciaal voor jou ontworpen? Dan kan ik je wellicht verder helpen.

Mijn naam is Carla Pannen,

de vrouw achter Carla Couture. Ik ontwerp prachtige jurken om in te trouwen, te feesten en om mooi in te zijn. Je komt mijn kleding dan ook tegen op bruiloften, maar ook op feesten, gala’s en optredens. Mijn werkwijze? Ik kijk niet alleen door de ogen van een vakvrouw, maar ik wil vooral begrijpen wat voor jou belangrijk is. Dat zie je namelijk altijd terug in het resultaat: een unieke, handgemaakte jurk, waarin jij je mooi en zeker voelt.

handtekening

Bekijk direct het Bruidsalbum