Unieke trouwjurk handbeschilderd

Op zoek naar een unieke trouwjurk? Laat het handbeschilderen door Carla Couture!

Een unieke trouwjurk, met een persoonlijke touch of met een waardevolle betekenis. Hoe mooi en gaaf is dat?! Met een handbeschilderde trouwjurk van Carla Couture zul je echt one of a kind zijn.

Handbeschilderd, wat bedoel je daarmee?

Handbeschilderd? Ja! Unieker en origineler kan gewoon niet. Ik zie de denkrimpels al op je voorhoofd staan. Want wat houdt dat precies in, een handbeschilderde trouwjurk?

Waarschijnlijk denk je nu aan verf en kwasten, heb ik dat goed? Logisch, maar het wordt er alleen niet mee bedoeld (alhoewel dat ook tot de mogelijkheden behoord). Ik, Carla Pannen (de vrouw achter Carla Couture), maak gebruik van ambachtelijke technieken om jouw trouwjurk nog persoonlijker te maken. Puur handwerk. Weet je nog steeds niet zo goed wat ik bedoel? Dat snap ik, dus ik geef je een aantal voorbeelden en dan hoop ik dat je het zo dadelijk begrijpt.

Borduren met gouddraad

De naam van je geliefde geborduurd in de zoom van de jurk en jouw naam geborduurd op de blouse van jouw geliefde. Of van een persoon die je heel dierbaar is, maar helaas moet missen. Bijvoorbeeld je vader, of die van je oma. De trouwdatum, een mooie quote of je favoriete songtekst. Er is van alles mogelijk om bijvoorbeeld met goud- of zilverdraad woorden naar keuze te laten borduren op een plek die jij graag wilt.

Een aandenken gedragen op het hart

Nog een voorbeeld van een handbeschilderde trouwjurk is om een aandenken van een dierbaar iemand in je jurk te laten verwerken. Zo heb ik eens een stropdas gebruikt. De bruid had een stropdas bewaard als aandenken aan haar overleden vader. Ze wilde dat graag verwerken in haar jurk, maar op een manier dat het niet direct zichtbaar zou zijn. Ik bedacht om de stropdas te knippen in de vorm van een hart en het vast te naaien aan de binnenkant van de trouwjurk. Precies op de plek waar het hart van de bruid zou zitten. Ik heb nog nooit zo’n dankbare bruid gezien! Ik moest zelfs zelf een traantje wegpinken.

Een unieke bruidsjurk, speciaal voor jou

Op die manier wil ik jou als bruid graag wat extra’s bieden. Iets wat persoonlijk en uniek is, bijzonder en mooi. Iets wat betekenis heeft voor jullie als bruidspaar. Voor een nog beter beeld van wat ik voor je kan betekenen, verwijs ik je graag naar Jori en haar moderne trouwjurk met een bijzondere betekenis. Dit vind je in mijn portfolio ‘Real Brides’.

Meer weten? Laat je unieke trouwjurk ontwerpen door Carla Couture!

Denk je nu: ‘Ja, dit wil ik ook!’, was je hiernaar op zoek of wil je graag weten of jouw idee haalbaar is? Neem dan nu contact met me op via het contactformulier hiernaast. Een belletje mag natuurlijk ook.

Ik help je graag bij het verwezenlijken van jouw unieke ideeën en brainstorm graag met je mee!