Trouwjurken Gelderland

Trouwjurken Gelderland, perfect en persoonlijk

Wat leuk dat je dit leest. Ben je opzoek naar een trouwjurken in Gelderland? Denk je aan een handgemaakte jurk, exclusief voor jou ontworpen? Echt iets heel anders, maar geen verkleedkist? Dan kan ik je helpen met trouwjurken in Gelderland.

Op maat gemaakte trouwjurken Gelderland

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De trouwjurken die ik in mijn atelier in Zutphen maak, zijn je op het lijf geschreven. Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke en exclusieve trouwjurken in Gelderland.

Hip en eigentijdse bruidsmode

Wil jij ook trouwjurken in Gelderland die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en alleen bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Ook je gasten kunnen bij mij in het atelier terecht terwijl jij jouw exclusieve trouwjurken past.

Kiezen voor Carla Couture is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak in mijn atelier. Bekijk mijn website alvast voor foto’s van trouwjurken in Gelderland en de bruiden die je voor gingen. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je,