Trouwjurk Zwolle

Trouwjurk Zwolle, perfect en persoonlijk

Op zoek naar een trouwjurk in Zwolle, die uniek en persoonlijk is en die ook nog eens perfect bij je past? Dan ben je bij Carla Couture aan het juiste adres. Een trouwjurk die speciaal voor jou wordt ontworpen en gemaakt. Zie jij jezelf al rondzwieren in je droomjurk?

Persoonlijke trouwjurk Zwolle

Ik ben Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De magie bevindt zich in mijn atelier in Zutphen, in de buurt van Zwolle. The place where the magic happens! Hier ontwerp en maak ik de persoonlijke trouwjurk van jouw dromen. Wat de jurk zo persoonlijk maakt? Doordat we samen kijken naar jouw wensen en dromen, naar mijn expertise en naar wat er mogelijk is, creëren we samen jouw perfecte trouwjurk. Is jouw wens bijvoorbeeld om jouw levensmotto in de jurk verwerkt te hebben? Dat kan! Bijvoorbeeld door het in de zoom van de jurk te borduren. Persoonlijker kan het niet! Zo zijn er nog vele mogelijkheden.

Unieke en eigentijdse bruidsmode

Iedere bruid is uniek en iedere bruid verdient een unieke trouwjurk. Ja, ook jij dus! Een van de vele voordelen om je trouwjurk te laten ontwerpen is dat jouw jurk niemand anders heeft. De jouwe is ‘one of a kind’. Wat voor maat je ook hebt, de jurken zijn stuk voor stuk uniek, persoonlijk en eigentijds!

Kiezen voor een persoonlijke trouwjurk is kiezen voor Carla Couture

Ben je er klaar voor om je te laten betoveren? Neem contact op en maak nu een afspraak via het contactformulier hiernaast of bel me. Eerst nog even een betere indruk krijgen van mijn creaties? In mijn portfolio ‘Real brides’ vind je een aantal bruiden die jou zijn voorgegaan en die ik een stralende lach op hun gezicht heb mogen brengen.

PS: Ook je hulptroepen zijn van harte welkom. Je moeder, schoonmoeder, zussen en vriendinnen. Voor ieder is er plek en staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar!