Reviews: bruiden die Carla droegen

Een jurk van Carla is uniek en one of a kind, vandaar dat jouw ontwerp altijd een primeur is. Van jouw bruidsjurk zijn geen voorbeelden, want wie jij bent is in geen enkel pashokje te duwen! Lees de ervaringen van degenen die jou voorgingen in de buitengewone ervaring van een op het lijf geschreven weddingdress van Carla.

Gehaakt collier bruidssieraad ketting

"Carla is een rots in de branding, met humor en gedrevenheid gelardeerd vakmanschap."

- Pam-

"Na een paar andere trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. En dat was voor mij DE oplossing. Ik zag door de bomen het bos niet meer. En mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi.

Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture-jurk."


- Wynona -


Bruidsjurk kristallen edelstenen diamanten briljantjes
Trouwjurk-kant-bruidsjurk

"Omdat mijn zus haar jurk ook bij Carla had laten maken, kwam ik automatisch bij Carla terecht. En gelukkig was het weer net zo'n feestje. Met veel plezier en lange gesprekken hebben we een aantal passessies gevuld.

Met als eindresultaat, een echte Clairejurk!"


- Claire -
"Wat een geluk dat ik Carla ontdekt heb. Naar mijn idee weet ik best goed wat me staat. Maar voor trouwjurken is het toch lastig. Van alle jurken die ik gepast had, vond ik wel íets leuk. Carla brengt je met beide voeten op de grond, helpt je kiezen, zorgt dat je prioriteiten stelt.

En dan ontstaat er zomaar DE unieke jurk. Met liefde gemaakt door Carla, speciaal voor mij."


- Jolanda -


Bruidssieraden haken sieraden bruid

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij eens kijken of Carla Couture ook bij jou past? Vul onderstaand formulier in en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak met Carla.

Naam*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Onderwerp*

Bericht*

* verplichte velden