simpele en elegante trouwjurken - Carla Couture

Simpele en elegante trouwjurken

Een bruiloft in Italië met simpele en elegante trouwjurken. De dromen en wensen die Fleur en Suus duidelijk voor ogen hadden. Carla schetste het idyllisch plaatje in haar hoofd en ze zag al helemaal voor zich hoe de beide vrouwen daar straks zouden stralen.

Via een bevriende stilist klopten de twee dames bij Carla aan. Het tijdsbestek was korter dan meestal het geval is, waardoor het traject iets versneld moest worden. Maar door de openheid van Carla en de gave van op het gemak stellen, was daar helemaal niets van te merken. De vertrouwensband ontstond vrijwel direct en de bruiden hadden alle vertrouwen.

Door middel van gerichte vragen stellen en een luisterend oor geven, kwam er nog een wens naar de oppervlakte drijven. Fleur en Suus wilden graag twee bruidsjurken die goed bij elkaar passen, maar verschillend genoeg, zodat ze niet identiek zouden zijn. Voor Carla een uitstekend uitgangspunt. Na passen en meten ontstonden uit de schetsen twee prachtige bruidsjurken!

De simpele en elegante jurk van Fleur

Eenvoudig, elegant en stijlvol zijn de sleutelwoorden van dit project en de jurk van Fleur straalt exact dat uit. Haar keuze viel op satijn duchesse. Dat is een gladde, soepel vallende zijde die mooi aansluit op het lichaam en geeft de trouwjurk een elegante en sexy look. De keuze voor een rechte rok maakt de jurk simpel, maar de gekozen vorm van de halslijn geeft de trouwjurk een zeer verrassend effect.

De romantische kanten jurk van Suus

Suus waande zich al helemaal in de sferen van Italië en ging op de romantische tour. Ze wilde graag een bruidsjurk van kant. Haar keuze viel op Guipure kant, een grovere kant dat veelal gebruikt wordt voor bruidsjurken. Hoewel de jurk simpel en elegant moest worden, maakte Suus een aantal keuzes dat net buiten dat boekje vielen. Dat resulteerde in een wijd uitlopende rok met een sleep en een open rug. Een tikje excentrieker dan de bedoeling, maar daar waren de dames alleen maar blij verrast mee.

Twee simpele en elegante trouwjurken

Het resultaat: twee prachtige trouwjurken die beide uniek, maar samen één zijn. Een symbool dat gelijk staat aan Fleur en Suus als stel. Hoe mooi kan het zijn?!

Op zoek naar de perfecte match?

Zijn jullie als stel ook op zoek naar twee bruidsjurken die beide uniek zijn, maar waar jullie samen een eenheid in vormen? Carla inventariseert, adviseert en ontwerp met liefde, passie en vakkundigheid de trouwjurk van jullie dromen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Laat je meevoeren in de Carla Couture Methode, neem contact op en vraag een vrijblijvende afspraak aan. Dit is een gesprek waar persoonlijke aandacht, een luisterend oor en realisatie van jouw wensen centraal staan.

Fotografie: Alice Mahran