Bohemian trouwjurk - Carla Couture

De Bohemian trouwjurk

Een moody, Bohemian trouwjurk voor een romantische en magische styled shoot. De inspiratie kwam al snel en samen met Suzy ging Carla aan de slag om de perfecte jurk te creëren.

Plannen, passen en meten

Net zoals met elke bruid wilde Carla ook Suzy, het model van de styled shoot, de onvergetelijke ervaring van de Carla Couture Methode geven. Er werd dus een oriëntatiegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek keek Carla of Suzy’s wensen pasten bij de opdracht van de shoot: een ruige, moody jurk. Ook Carla deed een duit in het zakje en bracht haar expertise als vakvrouw en passie voor ontwerpen in de strijd. Hierbij werd de opdracht van de styled shoot niet uit het oog verloren.

Katoenen kant met een vaag bloempatroon, wijde mouwen en een hele wijde lange rok met mega splitten. Dit zijn enkele kenmerken van een Bohemian bruidsjurk. Carla en Suzy waanden zich al helemaal in het sprookjesachtige bos toen ze samen in het atelier aan het werk waren. Er werd geschetst en geschaafd, gekletst en gelachen, en al voorgaande elementen resulteerden in een prachtige moody, Bohemian trouwjurk. Een ontwerp dat helemaal bij Suzy paste, net als de kant en de kleur.

Duurzame bruidsjurk

De bruidsjurk is gemaakt van een kanten stof die minstens 35 jaar oud is. Echt een vintagekant dus! De apart aangezette kantranden van de jurk (langs hals, rug, mouwen en onderaan) zijn van ecologisch katoen en door Carla in de juiste kleur van de kant geverfd (met theebladeren!). Een duurzame jurk, kenmerkend voor Carla Couture.

Het eindresultaat

Tot ieders grote vreugde is het eindresultaat prachtig! De totale look van de shoot sloot perfect aan. Gave styling en bloemen maakten het plaatje compleet. Suzy met haar prachtige wilde, rode haardos leek zo uit een sprookje gestapt. De trouwjurk zit haar als gegoten en samen met de bruidegom en styling is de styled shoot een magisch plaatje geworden. Een match made in the forest! Geen wonder dat deze shoot gepubliceerd is in het magazine Trouwplannen. De volledige styled shoot kun je hier vinden.

Laat je Bohemian trouwjurk ontwerpen

Brand je van verlangen naar het laten ontwerpen van een Bohemian trouwjurk? Laat je droom werkelijkheid worden! Carla verwelkomt je graag in haar atelier aan huis om samen met jou aan de slag te gaan.

Meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje bij de andere bruiden in het portfolio Real Brides en aanschouw de creaties van Carla.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij ook zo’n prachtige Bohemian jurk of in een andere hippe stijl? Maak een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek staat persoonlijke aandacht, een luisterend oor en realisatie van jouw wensen centraal. Laat je meevoeren in de Carla Couture Methode. Met passie, ambacht en liefde zet Carla jouw dromen om tot een bruidsjurk die werkelijk op jouw lijf geschreven is!

Fotografie: Lieneke Smid Fotografie