Trouwjurk op maat in Zutphen, exclusief en persoonlijk

Op zoek naar een trouwjurk in Zutphen? Dan zit je bij Carla Couture op de juiste plek! Exclusieve, persoonlijke en unieke bruidsjurken die speciaal voor jou worden ontworpen en gemaakt. Wie wil dat niet?!

Carla Pannen van Carla Couture, trouwjurk couturier

Op maat gemaakte trouwjurken in Zutphen

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De jurken die ik in mijn bruidsatelier in Eefde (dichtbij Zutphen) maak, zijn op jouw lijf geschreven.

Als vakvrouw met jarenlange ervaring kan ik maken wat jij mooi vindt en wat perfect bij jouw lichaam past. Dat is een van de voordelen van het op maat laten maken van een bruidsjurk.

Of je nu een volle boezem of brede heupen hebt of juist rechter gevormd bent, ik zorg ervoor dat de jurk perfect op je lichaam aansluit. Ik laat je stralen in de jurk die op jouw lijf geschreven staat.

“Na een paar trouwwinkels bezocht te hebben, kwam ik bij Carla terecht. Dé oplossing. Ik zag door de bomen het bos niet meer en mijn maten zijn nou niet bepaald gemiddeld. Met een bovenkant maat 36 en onderkant een ruime 40 zaten de meeste confectiejurken echt niet mooi. Dus ik was blij met mijn perfect zittende, unieke Carla-Couture- jurk.”

– Wyona

Stijlvolle, vrouwelijk en eigentijdse trouwjurken

Naar wat voor soort bruidsjurk je ook op zoek bent, mijn ontwerpen zijn altijd modieus en eigentijds. Tenzij je natuurlijk bijvoorbeeld een vintage jurk wilt. Dan maak ik gebruik van stoffen die zo’n 35 jaar oud zijn.

Ik kijk graag samen met jou naar wat jouw wensen zijn, wat er mogelijk is en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Persoonlijke aandacht en een jurk die als gegoten zit.

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Natuurlijk zijn ook jouw gasten van harte welkom in mijn bruidsatelier.

De unieke trouwjurken van Carla Couture in Zutphen

Voor een nog beter beeld van mijn creaties verwijs ik je graag naar mijn portfolio. Vele bruiden gingen je voor en stuk voor stuk heb ik ze mogen helpen aan de perfecte trouwjurk. Laat me jou ook blij maken!

PS: Vergeet je hulptroepen niet mee te nemen. Je weet wel, je moeder, schoonmoeder, zussen en/of vriendinnen. Zij kunnen je helpen aan de perfecte bruidsjurk, maar let op! Jouw mening is het allerbelangrijkst!