Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Trouwjurken in Zutphen, exclusief en persoonlijk

Op zoek naar trouwjurken in Zutphen? Dan zit je bij Carla Couture op de juiste plek! Exclusieve, persoonlijke en unieke bruidsjurken die speciaal voor jou worden ontworpen en gemaakt. Wie wil dat niet?!

Op maat gemaakte trouwjurken in Zutphen

Mijn naam is Carla Pannen en ik ben de vrouw achter Carla Couture. In mijn atelier in Zutphen ga ik voor je aan de slag om jouw perfecte droomjurk te maken.

Als vakvrouw met jarenlange ervaring kan ik maken wat jij mooi vindt en wat perfect bij jouw lichaam past. Dat is een van de voordelen van het op maat laten maken van een bruidsjurk.

Of je nu een volle boezem of brede heupen hebt (een mix of geen van beide), ik zorg ervoor dat de jurk perfect op je lichaam aansluit. Ik laat je stralen in de jurk die op jouw lijf geschreven staat.

Hippe en eigentijdse trouwjurken

Naar wat voor soort bruidsjurk je ook op zoek bent, mijn ontwerpen zijn altijd hip en eigentijds. Tenzij je natuurlijk bijvoorbeeld een vintage jurk wilt. Dan maak ik gebruik van stoffen die zo’n 35 jaar oud zijn.

Hoe dan ook, ik kijk graag samen met jou naar wat jouw wensen zijn, wat er mogelijk is en wat ik daarin voor je kan betekenen.

De unieke trouwjurken van Carla Couture in Zutphen

Voor een nog beter beeld van mijn creaties verwijs ik je graag naar mijn portfolio. Vele bruiden gingen je voor en stuk voor stuk heb ik ze mogen helpen aan de perfecte trouwjurk. Laat me jou ook blij maken!

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak in mijn atelier in Zutphen. Mail of bel me. Ik spreek je graag!

PS: Vergeet je hulptroepen niet mee te nemen. Je weet wel, je moeder, schoonmoeder, zussen en/of vriendinnen. Zij kunnen je helpen aan de perfecte bruidsjurk, maar let op! Jouw mening is het allerbelangrijkst!