Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Unieke bruidsjurk laten ontwerpen, alleen voor jou

Op zoek naar een unieke bruidsjurk en klinkt een bruidsjurk laten ontwerpen jou fijn in de oren? Dan ben je hier op de juiste plek! Carla Couture ontwerpt en maakt een unieke en persoonlijke trouwjurk, volledig op jouw lijf geschreven.

Jouw bruidsjurk laten ontwerpen: uniek en persoonlijk

Ambachtelijk handwerk en liefdevol maatwerk, dat is waar Carla Couture voor staat.

Carla heeft een atelier aan huis in Zutphen. Op deze plek stroomt de magie en worden er prachtige creaties geboren. Samen met jou buigt Carla zich over het project: jouw droombruidsjurk.

Carla creëert naar wat ze hoort en ziet. Ze luistert naar jouw wensen en kijkt naar de vormen van je lijf. Zo wordt het resultaat, een unieke en persoonlijke bruidsjurk, gerealiseerd vanuit jouw lichaam en persoonlijkheid.

Een hippe en eigentijdse trouwjurk

Carla vindt ieder lijf prachtig en het waard om omhult te worden met prachtige stoffen. De bruidsjurk die Carla voor je ontwerpt is niet alleen perfect op maat, het geheel is ook hip en eigentijds.

Welke maat je ook hebt, hoe jouw lijf er ook uitziet, iedere vrouw verdient het om zich mooi te voelen in een hippe en eigentijdse trouwjurk.

Unieke bruidsmode die je laat stralen

De perfectie die Carla nastreeft, resulteert altijd in unieke bruidsmode die je laat stralen. De vele mogelijkheden van het laten ontwerpen van een bruidsjurk kan overweldigend zijn. Carla neemt je echter bij de hand en voorkomt dat je verdrinkt in de vijver van mogelijkheden.

Ze is zachtaardig scherp en vakkundig liefdevol. Dat, gecombineerd met jouw wensen, vertaalt Carla naar de bruidsjurk van jouw dromen.

Vele bruiden zijn jou al voorgegaan en hebben de Carla Couture Methode mogen ervaren. In het porfolio kun je de creaties van Carla bewonderen.

Laat nu je unieke bruidsjurk ontwerpen door Carla Couture

Ben je er klaar voor om betoverd te worden? Neem contact op en laat je omhullen met Carla Couture. Plan een vrijblijvende afspraak in.

Liefde, persoonlijkheid en aandacht staan in dit gesprek centraal. Aan de gastvrije keukentafel, die overigens groot genoeg is voor je hulptroepen, begint het grote avontuur!