Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Exclusieve bruidsjurk laten maken, alleen voor jou

Klinkt een exclusieve bruidsjurk laten maken je als muziek in de oren? Dan ben je hier op het juiste adres. Carla Couture hult je in de bruidsjurk die op jouw lijf geschreven is.

Jouw exclusieve bruidsjurk op maat gemaakt

Carla Couture staat voor ambachtelijk handwerk en liefdevol maatwerk. In het atelier aan huis in Zutphen buigt Carla zich samen met jou over het project: de trouwjurk van je dromen.

Carla luistert, ziet en creëert. Het resultaat; een unieke en exclusieve bruidsjurk, gerealiseerd vanuit jouw lichaam en persoonlijkheid.

Hippe en eigentijdse bruidsjurken laten maken door Carla Couture

Ieder lijf is prachtig en verdient het om versierd te worden met de prachtigste stoffen. Carla ontwerpt niet alleen op maat, de jurken zijn ook hip en volledig eigentijds.

Of je nu een grote maat hebt, gezegend bent met een een volle boezem of slanke heupen hebt, Carla ontwerpt voor iedereen een bruidsjurk van deze tijd.

Kiezen voor een perfecte trouwjurk is kiezen voor Carla Couture!

De perfectie die Carla nastreeft, resulteert altijd in de bruidsjurk die nauw aansluit bij jouw persoonlijkheid. Met zachtaardige scherpte en liefdevolle vakkundigheid voorkomt Carla dat je verdrinkt in de vele mogelijkheden van het creëren van een bruidsjurk.

Door middel van gerichte vragen stellen en een luisterend oor bieden, komen jouw ware wensen boven water en vertaalt Carla dat naar een meesterlijk ontwerp.

Bewonder de creaties van Carla Couture in het portfolio. Dit zijn bruiden die jou zijn voorgegaan en de Carla Couture Methode al hebben mogen ervaren.

Laat nu je exclusieve bruidsjurk maken door Carla Couture

Neem vandaag nog contact op en maak een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek staan aandacht, persoonlijkheid en liefde centraal.

Carla verwelkomt je graag in haar gastvrije atelier aan huis in Zutphen.

Bovendien is de keukentafel groot genoeg voor je hulptroepen. Dus neem je moeder, zussen, vriendinnen en schoonfamilie mee. Maar onthoud: jouw mening telt!