Hippe bruidsjurk in grotere maat

Hippe bruidsjurk in grotere maat

Voor ieder lijf een hippe bruidsjurk! Ja, ook voor jou dus. Of je nu maat 36 hebt of 42, jouw lijf is prachtig en verdient de mooiste bruidsjurk. Carla Couture helpt je graag aan een hippe bruidsjurk in grotere maat!

Een hippe bruidsjurk in grotere maat vinden, dat valt niet altijd mee

Ben je al eens in een bruidswinkel geweest met het verlangen met je droomjurk onder de arm de deur uit te stappen? En dat je, toen je eenmaal die stap gezet had, er achter kwam dat de winkel alleen maar jurken aanbied in kleine maten? Suf! Met hangende schouders en lege handen druip je af en je droom spat uiteen. Ik hoop van harte dat je dit nog niet is overkomen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het helaas al wel gebeurd is.

In de meeste bruidsmodewinkels waar ze hippe en moderne trouwjurken verkopen, vind je namelijk vaak alleen jurken in de maten 32-38 die je kunt passen. Daar is natuurlijk niets mis mee, als je maat 32-38 hebt… Maar wat nou als je een grotere maat hebt? Niets is zo vervelender dan het idee dat er niets voor jou is. Maar geef de moed alsjeblieft niet op (dat heb je ook nog niet gedaan, want anders zou je niet op deze pagina beland zijn), want niets is minder waar.

Een mooie hippe bruidsjurk in maat 40/42, het is mogelijk!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat er voor iedere lijf een trouwjurk is, die niet alleen goed bij je past, maar ook nog eens modern en hip is. En niet alleen voor een hippe bruidsjurk in maat 40-42 kun je bij mij terecht. Of je nou een kleinere maat hebt of juist groter, bij mij is alles mogelijk. Carla Couture staat dan ook voor diversiteit in bruidsjurken. Ik ontwerp en maak een trouwjurk die bij jou past, op je lijf geschreven is en helemaal naar jouw smaak. Dat is mij missie!

Een bruidsjurk van Carla Couture is een jurk op jouw lijf geschreven

Heb je weer hoop en bevestiging gekregen? Mooi zo! Want een hippe trouwjurk is er voor iedere maat. Wil je jouw hippe bruidsjurk in grotere maat laten maken? Maak nu een kennismakingsafspraak en ontdek alle mogelijkheden die ik je kan bieden en ervaar zelf het ‘wauw-gevoel’ in de jurk die bij jou past. Neem contact met mij op via het contactformulier. Een belletje mag natuurlijk ook.

Ik verwijs je ook graag naar mijn portfolio ‘Real Brides’, zodat je een goede indruk krijgt van wat ik voor je kan creëren.

Hopelijk zie ik je gauw!