Bruidsjurk op maat

Exclusieve bruidsjurk op maat, alleen voor jou

Wat leuk dat je dit leest. Moet er voor jou een exclusieve bruidsjurk op maat gemaakt worden? Denk je aan een handgemaakte trouwjurk, speciaal voor jou ontworpen? Echt iets anders, maar geen poppenkast? Dan kan ik je verder helpen met jouw exclusieve bruidsjurk.

Jouw exclusieve bruidsjurk op maat gemaakt

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De exclusieve bruidsjurk die ik in mijn atelier in Zutphen maak, zijn op jouw lijf geschreven. Als vakvrouw kan ik maken wat jij mooi vindt. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Het resultaat; unieke, persoonlijke en exclusieve trouwjurk.

Hip en eigentijdse bruidsjurken op maat gemaakt door Carla Couture

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. En trouwens, ook je gasten kunnen bij Carla Couture terecht.

Kiezen voor Carla Couture is kiezen voor perfectie!

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak in mijn atelier. Bekijk ook alvast de foto’s van de bruiden op mijn website en voor alle andere mogelijkheden van een exclusieve bruidsjurk. Nieuwsgierig? Ik hoor graag van je,

Informatie aanvragen