Bruidsjurk laten maken

Exclusieve bruidsjurk laten maken, alleen voor jou

Op zoek naar een exclusieve bruidsjurk speciaal voor jou? Klinkt een bruidsjurk laten maken je als muziek in de oren? Dan zit je hier goed! Carla Couture ontwerpt en maakt een trouwjurk dat op jouw lijf geschreven staat.

Jouw exclusieve bruidsjurk op maat gemaakt

Mijn naam is Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture. De exclusieve bruidsjurk die ik in mijn atelier in Zutphen maak, staat echt op jouw lijf geschreven. Als vakvrouw kan ik maken wat goed bij jouw figuur past en wat jij mooi vindt, precies op maat. Zo maken wij samen de perfecte trouwjurk voor jou. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Het resultaat; een unieke, persoonlijke en exclusieve bruidsjurk.

Hippe en eigentijdse bruidsjurken laten maken door Carla Couture

De bruidsjurken die ik ontwerp en maak zijn niet alleen volledig passend bij jouw figuur, de jurken zijn ook hip en eigentijds. Welke maat je ook hebt, hoe je figuur er ook uitziet, ik omhul je met een bruidsjurk die helemaal van deze tijd is.

Kiezen voor een perfecte trouwjurk is kiezen voor Carla Couture!

Wil jij ook een jurk die niemand anders heeft? Eentje die perfect zit en echt bij jou past? Ik ga graag voor je aan de slag. Met veel zorg en liefde, maak ik voor jou een exclusieve trouwjurk die je laat stralen. Om een goed beeld te krijgen van mijn creaties verwijs ik je graag naar mijn portfolio: Real Brides. Hier vind je foto’s van de bruiden die jou al zijn voorgegaan en die ik een stralende lach heb mogen bezorgen. Ook voor alle andere mogelijkheden van een exclusieve bruidsjurk kun je op mijn website terecht.

Laat nu je exclusieve bruidsjurk maken door Carla Couture

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij je trouwjurk door mij laten ontwerpen? Leuk! Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak in mijn atelier. Het kopje thee (of koffie natuurlijk) staat al voor je klaar.

PS: ook voor je hulptroepen (lees: moeder, zussen, vriendinnen en schoonfamilie) staat er een heerlijk kopje thee of koffie klaar. Zij mogen natuurlijk niet ontbreken, kennen jou het beste en kunnen jou helpen aan de perfecte jurk. Maar onthoud: jouw mening telt!